Tiimipelaaminen on hauska sosiaalinen tapahtuma, ja monet ovat tässä harrastuksessa jo niin pitkällä, etteivät enää muita pelejä kaipaakaan. Useita MMORPG- ja FPS-pelejä voi pelata nimeomaan tiimin jäsenenä. Seuraavaksi pari sanaa muutamasta tällaisesta pelistä.

City Of Heroes on yksi MMORPG-peleistä, jossa pelaaja voi luoda omia supersankareitaan taistelemaan rikollisuutta vastaan kuvitteellisessä Paragon Cityssä. Tällä pelissä hahmot voivat myös muodostaa super-ryhmittymiä, jotka voivat rakentaa oman tukikohdan. Pelissä on mahdollista muodostaa 2-8 pelaajan joukkueita nopeita instanssitehtäviä varten. City Of Heroesissa on noin 13 euron suuruinen kuukausimaksu.

Star Wars: The Old Republic on toinen MMORPG, jota voi pelata ryhmissä. Tässäkin pelissä pelaaja luo omia hahmoja, joiden avulla hän seikkailee ympäri universumia. Pelin ensisijainen tavoite on kehittää omaa hahmoa. Siinä on myös mahdollista muodostaa ryhmiä useamman pelaajan kesken, ja silloin tehtäviä voi suorittaa yhdessä. Monet pelin haasteista ja tehtävistä on mahdollista suorittaa vain ryhmissä. Planeshift puolestaan on italialaisella serverillä toimiva seikkailupeli, jossa tiimit ottavat mittaa toisistaan. Pelissä eletään fantasiamaailmassa, johon pelaajat voivat luoda omat pelihahmonsa. Tässä pelissä on meneillään parasta aikaa suuria muutoksia kehitystyössä.

Ryhmissä pelattavat pelit ovat osa nykyajan sosaalista toimintaa netissä, ja jos pelaaminen on intohimona, tiimipelejä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Monissa suosituissa peleissä pääsee myös paremmin eteenpäin ja saa parempia palkintoja, kun pelaa tiimissä.